22 03 2019·Lajme

Partneriteti Publiko-Partiak: Prona Publike, Punëtorët e Partisë

Lëvizja VETËVENDOSJE! mbajti aktivitet simbolik për të denoncuar edhe një herë punësimet e fundit partiake dhe familjare në institucione publike. Pranë njërit prej filialeve të VALA-s në qendër të qyt...

Lexojeni të plotë

POLITIKA

Shiko të gjitha

Lëvizja

Shiko të gjitha

Aksionet

Shiko të gjitha