Lajmet e fundit

  • 10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
    11 Shtator 2014 - e Enjte 5:26

    PDK-ja dhe Beogradi zvarrisin qëllimshëm formimin e institucioneve

    Në një përpjekje për krijimin e mekanizmave institucionalë paralelë, sot PDK-ja e pashpresë ndërmori edhe hapin e fundit për pengimin e krijimit të institucioneve: së…

    Lexo me shume

Lajmet

_MG_0654
11 Shtator 2014 - e Enjte 12:17

RTK – RADIO TELEVIZIONI I KUNATAVE

Menaxhmenti i Radio Televizionit të Kosovës i mbuluar me petkun e mediumit publik të paanshëm dhe neutral në raport me qëndrimet e subjekteve politike, në…

Aksione