Lajmet e fundit

  • maxresdefault
    26 Qershor 2015 - e Premte 9:54

    Një gjykatë ku gjykohet Ushtria Çlirimtare e Kosovës, nuk do ta votoja edhe po ta dija që kjo do ta shkaktonte fundin e botës

    Qytetarë të nderuar të Republikës, Deputetë të Kuvendit të Kosovës, Këta qeveritarë shpesh kanë ditur të na vendosin në situata të rënda, dhe ja tek…

    Lexo me shume

Lajmet

DSC_8511
23 Qershor 2015 - e Martë 1:40

Privatizimi nuk rritë mirëqenien, përkundrazi

Sot kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Visar Ymeri, ishte i ftuar si panelist në diskutimin e organizuar nga Forumi 2015, me temë ruajtjen e pasurive publike…

Aksione