Lajmet e fundit

  • images
    26 Mars 2015 - e Enjte 9:34

    20 400 gra e vajza të dhunuara gjatë luftës – nuk janë statistikë por gjenocid

    Në çdo përvjetor të paqes, kur njerëzit i gëzohen lirisë dhe rikujtohen përpjekjet për çlirim, pashmangshëm na del përpara sakrifica njerëzore. Çmimi i lartë i…

    Lexo me shume

Lajmet

largea_rtk-pdk-jpg1359379462
26 Mars 2015 - e Enjte 7:06

REAGIM

Lëvizja VETËVENDOSJE! reagon fuqishëm ndaj hakmarrjes që menaxhmenti i RTK-së ka nisur sot kundër sindikalistëve të këtij televizioni. Ndëshkimi i punëtorëve për arsye të angazhimit…

Aksione